Na het overleg van begin deze week hebben wij direct in samenwerking met DVG en de zorgpartijen actie ondernomen om een simpel en duidelijk systeem te creëren om meldingen te verzamelen.

Ondertussen zijn wij in een vergevorderd stadium om dit af te ronden en is er al een e-mailadres opgezet om deze meldingen te verzamelen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Ook zijn wij in gesprek met de partijen om een vast telefoonnummer aan te bieden waarop acute meldingen kunnen worden gemeld, u komt dan direct in contact met de op dat moment dienstdoende van de terreincommissie.

Iedere melding zal, wanneer dit systeem in gebruik wordt genomen, automatisch worden door gemeld aan alle betrokken partijen zoals zorginstellingen, terreincommissie en DVG. Op deze manier proberen wij de melding zo snel mogelijk op de juiste plaats te krijgen en kunnen zij daarop acteren.

Dit e-mailadres is bedoeld voor meldingen van bijvoorbeeld overlast van zwerfafval of geluidsoverlast. Mocht er zich een strafbaar feit voordoen dient u dit eerst bij de politie te melden, wij kunnen hier in eerste instantie niets in betekenen. Hierna kunt u de melding alsnog indienen zodat partijen op de hoogte worden gesteld.

Wij zullen u verder informeren wanneer het systeem volledig in gebruik is. Tot die tijd kunnen wij de meldingen wel alvast verzamelen en wanneer het systeem in gebruik is deze ter inzage geven aan de betrokken partijen, wie weet wat hier nog uit voortvloeit. Het is belangrijk om ook incidenten uit het verleden door te melden zodat het voor de betrokken partijen duidelijk wordt wat zich afspeelt in het dorp, zij dienen daarin niet te worden buitengesloten.

Met vriendelijke groet namens alle betrokken partijen.