Hloo E Bike 001

 

Op de e-bike over de Veluwe

Bent u een echte fietsliefhebber? Dan bent u in Hoenderloo op de perfecte plek! Hoenderloo ligt in het hart van de Veluwe, tussen bossen en hei. U kunt er uw hart ophalen tussen de verschillende landschappen, die natuurlijk allemaal voorzien zijn van goed onderhouden fietspaden. Kom tot rust en geniet van het bos, de zandverstuivingen en de heidevelden in en om Hoenderloo. Als u geluk heeft, spot u één van de vele herten, zwijnen of vossen die in onze bossen leven. Vergeet niet te stoppen voor een ijsje bij IJs van Co, de beste ijsmaker van de Veluwe, of rust uit op één van de bankjes in het muziekbos.

E-bikes huren in Hoenderloo

U kunt natuurlijk uw eigen e-bike meenemen, maar Hoenderloo heeft ook enkele bedrijven die gespecialiseerd zijn in verhuur van reguliere fietsen en e-bikes. Het team van Essie Tweewielers of van Rooth 66 helpen u graag!

Fietsen in Het Nationale Park De Hoge Veluwe

U kunt met uw eigen of gehuurde fiets ook naar Het Nationale Park De Hoge Veluwe fietsen. Eén van de drie ingangen van dit prachtige park bevindt zich in Hoenderloo aan de Houtkampweg 13. Komt u met de auto en wilt u toch fietsen in het Park? Dat is geen probleem. Het Park stelt gratis witte fietsen ter beschikking aan bezoekers. Deze fietsen mogen het Park niet verlaten en kunnen niet worden gereserveerd.