Gisteren was het Hoenderlose Muziekbos het domein van de Oktoberfestvierders en dankzij een puike organisatie hebben een kleine 300 mensen een geweldige avond gehad tijdens Bier&Broajen 2023.

De organisatie had het centrumplekje van het dorp overdag, dankzij de hulp van veel vrijwilligers, omgetoverd tot een besloten feestlokatie voor jong en oud. Velen hadden zich passend gekleed en men zou zich zo maar ergens in Duitsland of Oostenrijk hebben kunnen wanen.

bier en broajen 2023 5

Dat had zeker ook te maken met de muziek die te horen was. In het begin speelde de Hoendertaler Muzikanten een aantal zeer toepasselijke egerländernummers. De sfeer zat er meteen helemaal in. 

bier en broajen 2023 3

Later werd de muzikale omlijsting overgenomen door de knotsgekke en vermaarde Polka Powerband Wahnsinn. Wat een feest maakten deze muzikanten er van en degene die daar zin in hadden konden helemaal los gaan. Dat gebeurde dan ook volop. Hoe fijn is het dat je als organisatie een beroep kunt doen op het bedrijf Sing Music voor de vastleggen van een perfecte band en de hele omlijsting daarvan met licht en geluid. 

Zoals gezegd hadden veel bezoekers zich passend gekleed, wat de sfeer uiteraard een geweldige extra impuls gaf. De organisatie heeft er één persoon uitgepikt die de prijs voor de beste creatie kreeg uitgereikt en dat was Alleskunner Charlotte Woensdregt. Ook zij maakte er een prachtig feest van.

bier en broajen 2023 2

De weersomstandigheden werkten perfect mee tot ongeveer 22.00 uur. Het was tot die tijd droog en een prima temperatuur maar daarna kwam de regen. Gelukkig waren er voldoende tenten om droog te blijven. De vuurkorven waren vooral voor de sfeer, maar degenen die het toch fris vonden konden zich er lekker aan warmen. Voor de inwendige mens was er ook volop te genieten; een drankje en er was zoals altijd weer gezorgd voor heerlijk eten. Het was een totaalfeest voor iedereenen dat werd zeer gewaardeerd.

bier en broajen 2023 4

Er zijn toch maar mensen die zich willen inzetten om voor anderen de mogelijkheid te bieden een avondje heerlijk te genieten en lekker los te gaan. Dit kwartet wordt daar immens voor bedankt, net als de vrijwilligers die hebben geholpen met bijvoorbeeld het opbouwen en afbreken. 

bier en broajen 2023 1

Klik op onderstaande logo om nog wat meer foto's te bekijken.

bier en broajen logo