In heel wat huishoudens is de kachel al weer wat hoger gezet of heeft een houtkachel voor welkome warmte gezorgd. Het is volop hersftweer, sombere dagen met flink veel regen. Dan kun je zo maar toe zijn aan een feestje. Morgen is zo ver en wordt het zeer populaire Bier&Broajen gehouden in het Muziekbos.

Bier en Broajen 2023

Het terrein in het centrum van Hoenderloo zal worden omgetoverd tot één groot 'Oktoberfestterrein' en de mensen die er een kaartje voor hebben gekocht kunnen een heel gezellige en sfeervolle avond tegemoet zien voor jong en oud. Het buurtfeest is in de loop van de jaren dat het gehouden wordt tot een zeer populair feest uitgegroeid en aan sfeervolle muziek zal het niet ontbreken. In de tent zullen ondere andere de Hoenderlose egerländermuzikanten van VIOS voor veel vrolijkheid en vrolijke klanken gaan zorgen.

vios geander 2023

Voor de rest van de avond heeft de organisatie de vermaarde Polka Powerband Wahnsinn weten te contracteren. Een garantie voor vrolijke muziek en heel veel plezier. Klik op de afbeelding hieronder om naar hun eigen site te gaan.

wahnsinn band

De redactie van hoenderloo.nl wenst de organisatie van Bier&Broajen heel veel succes toe en wenst hen, net als de vele bezoekers, een geweldig gezellige avond toe zaterdag van 17.00 tot 22.30 uur.