Nieuws

Volgende fase Krimweg

02 dec 2021

Beukenhaagje geplaatst

01 dec 2021

Nieuwe Plaggensteker november 2021 online

30 nov 2021

Start nieuwe natuurgidsenopleiding de Hoge Veluwe

24 nov 2021

Sinterklaas logeert in Hoenderloo

21 nov 2021

Foto's bekijken op hoenderloo.nl

20 nov 2021

Het boren is in volle gang

19 nov 2021

Boren vanaf het Dabbelosepad

18 nov 2021

Fototentoonstelling HHIB gaat niet door

17 nov 2021

Hoenderloo kan weer boeken lenen

14 nov 2021

Na de grote graafwerkzaamheden in het stuk Krimweg bij het Muziekbos is men daar nu bezig met de volgende fase. In de komende weken zullen de klinkers gelegd gaan worden en is asfalt in dat stukje Hoenderloo verleden tijd.

Zoals beloofd door het bedrijf dat de nieuwe gasleiding had gelegd en de gemeente Apeldoorn is er, nog voor het einde van het jaar, een beukenhaagje aan het begin van de Krimweg bij de seniorenwoningen terug geplaatst.

De laatste week van de maand en dus is de dorpskrant van Hoenderloo, de Nieuwe Plaggensteker, weer uitgekomen. De papieren versie in de brievenbus bij de Hoenderlose huishoudens en de online versie op deze site.

Heb jij hart voor de natuur? Wil je jouw kennis en enthousiasme overdragen aan bezoekers van Het Nationale Park De Hoge Veluwe en hen een onvergetelijke dag bezorgen? Dan is de opleiding Natuurgids Hoge Veluwe wat voor jou. Kom ons team versterken en krijg de unieke kans om nieuwe kennis en vaardigheden op te doen en je liefde voor natuur te delen.

In de speurtocht van de redactie waar Sinterklaas en zijn Pieten toch zouden slapen is er een doorbraak! Ze logeren in Hoenderloo! Waar?

Heeft u eens zin om (oude) foto's te bekijken, op deze site staan inmiddels heel wat albums met ontzettend veel foto's, die op één of andere manier iets met Hoenderloo te maken hebben. 

Het boren van de 700 meter lange pijp vanaf het Dabbelosepad richting Otterlo is inmiddels in volle gang.