Nieuws

Plantenbakken naar de winterstalling

16 okt 2019

Veel animo voor lezing Wim Wolfswinkel

14 okt 2019

Muzikaal genieten in 't Dorpshuus

13 okt 2019

Mini volleybal bij GTH/Torpedo

10 okt 2019

Eerste thuiswedstrijd GTH meisjes A

10 okt 2019

Nieuwe informatie afsluiting Delenseweg

08 okt 2019

Duo-concert VIOS Hoenderloo en St. Callistus Kerkrade

08 okt 2019

In den beginne. Wim Wolfswinkel vertelt over Hoenderloo en haar geschiedenis

08 okt 2019

Veel persoonlijke prestaties tijdens beweegweekend

06 okt 2019

Beweegweekend op De Hoge Veluwe

02 okt 2019

Begin mei werden in een flink deel van Hoenderloo plantenbakken geplaatst aan lantaarnpalen door een gespecialiseerd bedrijf. Er werden grote bossen met bloemen beloofd en die belofte werd zeker ingelost.

Wim Wolfswinkel gaf gisteren twee keer een lezing in museum de Kleine Arcke over de geschiedenis van Hoenderloo en beide keren was het erg druk. Velen zijn geïnteresseerd in hoe het dorp ontstaan is.

Wat was het genieten gisteravond in 't Dorpshuus. Twee orkesten met zeer enthousiaste en capabele dirigenten gaven een gezamenlijk concert. 

De Hoenderlose volleybalvereniging GTH/Torpedo heeft 4 wedstrijdteams en twee recreantenteams. Voor de jongere kinderen is er echter geen mogelijkheid meer om heerlijk te genieten van samen volleyballen. Daar wil men verandering in brengen, door toedoen van een ouder.

Morgen (vrijdag 11 oktober) spelen de meisjes A van GTH/Torpedo hun eerste thuiswedstrijd van het seizoen in de 1e klasse G.

Het bericht dat enkele dagen geleden op hoenderloo.nl heeft gestaan over de wegwerkzaamheden op de N804 kunt u niet meer terug vinden op deze site. Deze is verwijderd, aangezien er daags na de plaatsing nieuwe informatie gekomen is van de provincie en die staat in dit bericht. Sowieso blijken de werkzaamheden later te starten dan eerst gepland.

VIOS Hoenderloo geeft op zaterdag (12 oktober) een concert met Harmonie St. Callistus uit Kerkrade, Limburg, die wordt geleid door dirigent Ferry Logister, VIOS zal onder leiding van dirigent Luuk de Bakker, die begin dit jaar is gestart bij VIOS, een gevarieerd programma laten horen. Het concert vindt plaats in het Dorpshuus in Hoenderloo, de entree is gratis.