Nieuws

De week van het Zomerfeest

08 aug 2022

Laatste kans tentoonstelling HHiB

07 aug 2022

Antwoordenboek Dorpsquiz online

04 aug 2022

Vandaag weer fietsen met de gids

04 aug 2022

Achterliggende stukken plannen Deelerwoud beschikbaar

03 aug 2022

Braderie en tentoonstelling

03 aug 2022

Nieuwe Plaggensteker juli 2022 online

26 juli 2022

"Spreekuur" bouwplannen Deelerwoud op 1 augustus

25 juli 2022

Extra verkeersmaatregelen op de Veluwe tijdens afsluiting A50

25 juli 2022

Kop van Deelen ontvangt eerste bewoners -informatie-

15 juli 2022

Na het er twee jaar zonder te hebben moeten doen kunnen de inwoners van Hoenderloo zich gelukkig weer gaan opmaken voor het Zomerfeest van het dorp. Vanaf donderdag kan men vier dagen lang genieten van de aloude Hoenderlose kermis.

Vandaag zal 't Dorpshuus in Hoenderloo voor de laatste keer een aantal uren geopend zijn voor de fantastische tentoonstelling van Historisch Hoenderloo in Beeld.

Veel mensen hebben meegedaan met de tweede Hoenderlose dorpsquiz 'Hoenderloo een piratennest'. Tijdens Hoenderpop is de mooie winnaar bekend gemaakt, Lui zonder Zee.

Vandaag kan men in het centrum van Hoenderloo weer voldoende beleven; de kraampjes staan rondom de Muziektent (de braderie) en in 't Dorpshuus hangen zo'n 1000 foto's van Hoenderloo zoals dat vroeger was.

Het is vanmiddag weer mogelijk om met een gids op pad te gaan en wat meer te leren kennen van de geschiedenis van Hoenderloo en meteen te genieten van de schoonheid van het dorp en de natuur.

Afgelopen maandag 1 augustus heeft er een "spreekuur" plaatsgevonden over de plannen die de Stichting Huis Deelerwoud heeft. Daar was een redelijk aantal mensen aanwezig om vragen te stellen aan de heer G.J. Liet, adviseur van het Deelerwoud. Ook waren er twee vertegenwoordigers van de gemeente Apeldoorn aanwezig. Zie ook eerdere berichten op deze site

Het is de bedoeling dat de Nieuwe Plaggensteker van juli 2022 deze maand bij alle huishoudens in Hoenderloo in de brievenbus valt. Gisteren zijn al wat bezorgers van de maandkrant gezien terwijl ze de krant rond brachten.