Nieuws

Zienswijze Lelystad Airport

22 feb 2019

Speciaal telefoonnummer afvalinzameling

21 feb 2019

Chill Inn op Hoenderloo Groep geopend

21 feb 2019

Gemeentenieuws Apeldoorn 20 februari 2019

20 feb 2019

Actiegroepen mikken op massa zienswijzen tegen Lelystad Airport

19 feb 2019

Thuiswedstrijd meisjes B GTH/Torpedo

14 feb 2019

Reactie Vereniging Hoenderloo's Belang op afvalbeleid

12 feb 2019

Klaverjasmarathon omgevlogen

10 feb 2019

Lekker klaverjassen

10 feb 2019

Eerste Vrijetijdsbeurs HNI een succes

09 feb 2019

De Dorpsraad Hoenderloo's Belang heeft de zienswijze betreffende Lelystad Airport ingediend. Door op de het logo hieronder te klikken wordt deze geopend.

Dorpsraad Hoenderloo logo fc 2.

 

 

De veranderingen in het ophalen van het afval bij de mensen thuis heeft, nadat bij de meeste inwoners een enveloppe met informatie daarin is bezorgd, nogal wat vragen opgeroepen bij velen. Voor iedereen die geen post heeft ontvangen, deze per ogeluk heeft weggegooid, hulp nodig hebben, vragen willen neerleggen etc. is een speciaal telefoonnummer geregeld:

0800 - 1050

Alle informatie die per post verstuurd is kan ook online bekeken worden. Klik op de link hieronder om naar die pagina van Circulus-Berkel te gaan.

circulus berkel logo

 

Om wat meer informatie te krijgen kan men ook op onderstaande link klikken en naar de pagina van gemeente Apeldoorn te gaan. 

apeldoorn button

In het gebouw waar vroeger kinderen van de Stichting Hoenderloo les kregen in de Meester Gangelschool is gisteren de kersverse Chill Inn voor de huidige jongeren van De Hoenderloo Groep officieel geopend. 

Klik op de pagina hieronder om de officiële gemeentepagina van Apeldoorn van deze week te openen. 

Zienswijze indienen tegen Lelystad Airport: deze week laatste kans!

Zaterdag (16 februari) spelen alle 4 de wedstrijdteams van GTH/Torpedo een wedstrijd, alleen meisjes B doet dat in 't Dorpshuus. Een topper in de 2e klasse K.

De Dorpsraad Vereniging Hoenderloo's Belang heeft in 2017 al een reactie gegeven op de toen voorgestelde wijzigingen die gemeente Apeldoorn wilde gaan doorvoeren betreffende het afvalbeleid.