Nieuws

Glasvezel in Hoenderloo

28 nov 2020

Kerstbomen geplaatst door HZV

28 nov 2020

Dak Heldringput krijgt opknapbeurt

26 nov 2020

Nieuwe Plaggensteker november 2020 online

24 nov 2020

Dorpsraad reageert ..... op plan woningbouw voor de Heldringkerk

18 nov 2020

Wat een kleurtalenten in Hoenderloo

14 nov 2020

Sinterklaas is weer in Hoenderloo

13 nov 2020

Uit de oude doos: opening gerestaureerde muziektent

10 nov 2020

Aanmelden voor glasvezel nog tot 25 november

07 nov 2020

Actie Boompje Erbij

06 nov 2020

Goed nieuws voor de mensen in Hoenderloo, Beekbergen, Klarenbeek, Lieren, Loenen en Uddel die zich aangemeld hebben voor glasvezel via DeltaFiber. Er zijn voldoende aanmeldingen binnengekomen om glasvezel aan te leggen in deze dorpen. 

Gisteren is de tijdelijke dorpskerstboom uit het bos gehaald door de mensen van Essenstam Loon- en Grondverzetbedrijf en op de gebruikelijke plek bij 't Dorpshuus geplaatst in opdracht van de Hoenderlose Zakenvereniging (HZV). Vandaag zijn de lampjes er in gehangen door leden van de ondernemersvereniging.

Aan het begin van deze maand is op deze site gemeld dat één van de Hoenderlose monumenten, de Heldringput, een schilderbeurt kreeg. Dat zag er meteen hartstikke mooi uit, alleen stak toen het dak, met veel mos, daarbij een beetje schril af. Gelukkig heeft die vandaag een opknapbeurt gekregen.

De Nieuwe Plaggensteker, de gratis dorpskrant van Hoenderloo, wordt deze week weer door de bezorgers naar alle huishoudens gebracht. 

Vandaag gonst het in Hoenderloo van geruchten over te bouwen appartementgebouwen op het weiland voor de Heldringkerk. De dorpsraad is daar al een aantal keren duidelijk over geweest en dat is ze nu weer:

De afgelopen weken hebben veel kinderen in Hoenderloo zich volop gestort op het kleuren van de grote Sinterklaaskleurplaat. Gelukkig werd Sinterklaas er een beetje vrolijker van nu de intocht, waar hij zo naar had uitgekeken, niet door kon gaan.

Zaterdag 14 november 2020. De dag dat Sinterklaas en zijn Pieten weer in Nederland aankomen. Na bijna een jaar is de kindervriend weer op Hollandse bodem aangekomen, alleen kan hij niet feestelijk ingehaald worden.