Nieuws

Veel Hippies in Hoenderloo

09 juni 2024

Vrijdag modeshow bij HNI

05 juni 2024

Het is begonnen!

03 juni 2024

Dorpshuus in de steigers

30 mei 2024

Nieuwe Plaggensteker mei 2024 online

28 mei 2024

Brouwersweg gaat dicht

26 mei 2024

Denkt u aan de stekjesmarkt?

17 mei 2024

Prijswinnaars dauwtraptocht bekend

16 mei 2024

Stekjesmarkt bij HNI

15 mei 2024

Boekenmarkt van de Heldringkerk

15 mei 2024

Het is al weer twee dagen geleden dat de vierde Hoenderlose dorpsquiz plaats vond, maar nog steeds zijn er wat tekenen zichtbaar van een geweldig leuke avond voor heel wat inwoners. Her en der zijn nog hinkelpaden zichtbaar die hoorden bij één van de vele opdrachten die men moest uitvoeren en vragen die men moest beantwoorden.

Het is inmiddels een bekende activiteit bij Het Nieuwe Initiatief in 't Dorpshuus van Hoenderloo, de modeshow. Deze gaat vrijdag weer plaatsvinden en wel van 10.00 - 12.00 uur.

De steigers rondom het Hoenderlose Dorpshuus hadden al verraden dat er bouwactiviteiten zouden gaan plaatsvinden. Vandaag is men daadwerkelijk begonnen en het eerste stukje dak is inmiddels blootgelegd.

 't Dorpshuus wordt vandaag volledig in de steigers gezet. Een gespecialiserd bedrijf is er flink druk mee om het gehele gebouw goed te 'ommuren'  met steigers, zodat er straks goed en veilig gewerkt kan worden.

De maand mei gaat alweer naar het einde en dat betekent dat de inwoners van Hoenderloo de dorpskrant van Hoenderloo, de Nieuwe Plaggensteker, in de brievenbus kunnen verwachten. De bezorgers gaan deze week rond in het dorp om het mei-nummer te bezorgen.

De meeste inwoners van Hoenderloo zullen het ondertussen wel gezien hebben dat de Brouwersweg vanaf dinsdag een paar dagen dicht gaat. Hou daar dus rekening mee.

Bij HNI zitten ze er helemaal klaar voor om mensen met of zonder groene vingers te verwelkomen bij 't Dorpshuus. Vandaag houden ze er de stekjesmarkt waar men stekjes of plantjes kan vinden om in de (moes)tuin te zetten of in een fraaie pot op het terras of balkon.

stekjesmarkt HNI 2024 vooraf

Kom gerust even een kijkje nemen en drink een lekker bakje koffie of thee mee. Proef ook de gezelligheid van HNI en praat men anderen. Een pure win-win situatie.