Nieuws

Prachtige Hoenderlose Open Monumentendag

11 sept 2021

Met Frank wint jeu de boules toernooi

09 sept 2021

Vliegtuigen laag over Hoenderloo

07 sept 2021

Geslaagde poulewedstrijden straten jeu de boules toernooi

05 sept 2021

Nieuwe Plaggensteker augustus 2021

31 aug 2021

Knallend begin van het schooljaar

30 aug 2021

Beukenhaag later dit jaar weer terug

23 aug 2021

Zienswijze Kop van Deelen

03 aug 2021

Betrokkene steekincident verwijderd

02 aug 2021

Nieuwe Plaggensteker juli 2021 online

28 juli 2021

Vandaag is de eerste van twee Open Monumentendagen en ook in Hoenderloo wordt daar aandacht aan besteed. Centraal staat het voormalige Jongenshuis en meerdere oud medewerkers en pupillen hebben de kans waargenomen er nog even een kijkje te nemen.

Gisteravond vond de finale plaats van het eerste Hoenderlose jeu de boules toernooi voor straten/vriendenteams. Onder zomerse omstandigheden; het was om 19.00 uur nog 25 graden.

Al twee dagen zijn grote legervliegtuigen over Hoenderloo komen vliegen en daar zijn al heel wat filmpjes en foto's van gemaakt. Er zullen waarschijnijk nog wel meer exemplaren over het dorp komen richting vliegbasis Deelen. 

Afgelopen week hebben de poulewedstrijden van het onofficiële Hoenderlose straten jeu de boules toernooi plaats gevonden onder geweldige omstandigheden. De sfeer zat er bij de 8 deelnemende teams al snel goed in en er werd lekker fanatiek gespeeld.

De Nieuwe Plaggensteker van deze maand, augustus 2021, komt deze week weer uit en zal bij de Hoenderlose huishoudens in de brievenbus vallen. Uiteraard is de dorpskrant van het dorp ook op deze site online te bekijken. In kleur!

Vandaag kon zo'n beetje de hele dag getrommel gehoord worden in Hoenderloo. Waar dat vandaan kwam? Van onze IKC Hei & Bos en het betrof de opening van het nieuwe schooljaar. De kinderen en de leerkrachten gingen knallend het nieuwe schooljaar in.

Nadat de werkzaamheden van het aanleggen van de nieuwe gasleiding waren afgerond bleek een slordige 30 a 40 meter van de beukenhaag aan het begin van de Krimweg te zijn verdwenen. De vrees was er meteen dat daar dan wel eens geparkeerd zou kunnen gaan worden en dat blijkt ook het geval. Maar de beukenhaag komt gelukkig terug.