Nieuws

Uitslag waterschapsverkiezingen

21 mrt 2023

Hoe stemde Hoenderloo

21 mrt 2023

Alle stukken ALV staan online

02 mrt 2023

Het is weer ijs-tijd

01 mrt 2023

Stukken Algemene Leden Vergadering VHB online

27 feb 2023

NP februari 2023 online

26 feb 2023

Heel geslaagde carnavalsdisco HAJO

19 feb 2023

Film Hoenderloo in 1959 in het Dorpshuus

14 feb 2023

Pim Essenstam Hoenderlose klaverjaskampioen

05 feb 2023

Nieuwe Plaggensteker januari 2023 online

30 jan 2023

Ook de uitslag van de waterschapsverkiezingen van 15 maart is bekend gemaakt. Die kunt u heronder lezen.

Het heeft even geduurd voordat de uiteindelijke uitslag van de Provinciale verkiezingen van 15 maart voor het dorp Hoenderloo bekend gemaakt werd. Deze uitslag kunt u nu hieronder lezen.

Er stonden al wat stukken voor de algemene ledenvergadering van de vereniging Hoenderloo's Belang online op deze site. Daar zijn nu de laatste stukken aan toegevoegd zoals de financiële stukken van de penningmeester en het concept voor de statuten wijziging van de vereniging. Deze gegevens blijven ook na de vergadering op deze site staan. Dar komt u door onder het kopje 'Inwoners' naar ''verenigingen' te gaan en daar de pagina van de dorpsraad op te zoeken.

Dorpsraad Hoenderloo logo fc klein

Zo kunt u zich als lid goed voorbereiden op de vergadering die op maandag 6 maart om 20.00 uur begint in 't Dorpshuus. Het bestuur hoopt veel leden te mogen ontvangen. 

De eerste dag van maart en dat betekent dat het beroemdste ijsraam van de Veluwe weer open is. Na een winter het raam gesloten te hebben moeten zien kunnen de liefhebbers er weer terecht voor een overheerlijk ijsje.

De maand februari van 2023 is alweer praktisch voorbij en op de laatste dinsdag van een maand komt de dorpkrant van Hoenderloo, de Nieuwe Plaggensteker uit. Die valt deze week weer gratis bij iedereen in het dorp de brievenbus en vanaf nu is deze ook online te bekijken op o.a. deze site.

Op maandag 6 maart vindt de Algemene Leden Vergadering van de Vereniging Hoenderloo's Belang (VHB) plaats in 't Dorpshuus. De leden worden van harte uitgenodigd om deze vergadering, die om 20.00 uur begint,  bij te wonen.

Wat een feest gisteren in 't Dorpshuus! HAJO hield de carnavalsdisco en wat kwamen er veel kinderen om samen veel plezier te hebben.