Nieuws

Nieuwe shirts teams GTH/Torpedo

24 jan 2020

Eerste thuiswedstrijden GTH in 2020

22 jan 2020

Zaterdag winterconcert VIOS

22 jan 2020

Cursus valpreventie start in februari

17 jan 2020

Jeugdzorgmedewerkers luiden de noodklok

12 jan 2020

Trouwe leden van Unity

10 jan 2020

Ab Bruil trouw lid biljartvereniging

08 jan 2020

Jubilarissen Eensgezindheid

08 jan 2020

Vera jubilaris bij VIOS

07 jan 2020

Gezellige nieuwjaarslunch van Het Nieuwe Initiatief

05 jan 2020

Morgen, zaterdag 25 januari, spelen de mini's van GTH/Torpedo hun eerste wedstrijd, dat gaat even spannend worden. Om er puntgaaf uit te zien heeft het team fraaie shirts gekregen en van de week hadden ze die voor de eerste keer aan.

Het feit dat Pluryn van plan is om de Hoenderloo groep te gaan sluiten houdt de gemoederen ook in Hoenderloo flink bezig. Om de zorgen en het ongenoegen duidelijk te maken kan men op het hoofdkantoor van Pluryn op 24 januari veel mensen verwachten.

Vanavond spelen de beide damesteams van GTH/Torpedo de eerste thuiswedstrijden van 2020 in 't Dorpshuus. Nog steeds mag iedereen komen kijken een aanmoedigen.

De leden van muziekvereniging VIOS hebben maanden keihard geoefend om komende zaterdag een mooi winterconcert neer te zetten. Eén van de jaarlijkse hoogtepunten voor de Hoenderlose muzikanten.

De cursus valpreventie, een idee van Het Nieuwe Initiatief, gaat in februari van start en er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar. 

Gisteravond hebben de leden van Unity, het popkoor van korengroep Eensgezindheid, een gezellige nieuwjaarsavond gehad in 't Dorpshuus en daar hebben ze ook twee trouwe leden in het zonnetje gezet.

De leden van biljartvereniging Veldheim kwamen gisteravond niet bijeen om te biljarten, maar voor de nieuwjaarsreceptie. Een hoogtepuntje in het verenigingsjaar.