Het is weer zo ver! De week van de derde Hoenderlose dorpsquiz, ook deze keer weer georganiseerd door de plaatselijke vereniging HAJO. Maar liefst 17 teams gaan komende vrijdag de strijd met elkaar aan.

Dat komt neer op ruim 150 deelnemers en die gaan op een eigen gekozen lokatie in Hoenderloo de vragen en opdrachten uit het quizboek zo goed mogelijk verwerken. Het thema van dit jaar is "Hoenderloo in zwoele wintersferen" en alle vragen zijn door de leden van HAJO zelf gemaakt. Alles is geoorloofd om aan de antwoorden te komen: opzoeken op internet, in een boek bladeren, mensen bellen, naar mensen toe gaan enz. 

De teamcaptains moeten om 17.45 uur aanwezig zijn in het winterhoofdkwartier van deze dorpsquiz, restaurant de Veluwe. Na een korte uitleg krijgt men het quizboek om 18.00 uur verhandigd en daarna moet men flink aan de slag gaan. Om 22.30 uur moet het quizboek weer ingeleverd worden bij het zelfde hoofdkwartier. Daar kan men met de andere teams gezellig napraten over wat men die avond allemaal beleefd heeft.

Deelnemers: nog 4 nachtjes slapen!!!!!

logo dorpsquiz 2023