Gisteren kregen de teamcaptains van de 17 teams die meededen aan de derde Hoenderlose dorpsquiz klokslag 18.00 uur het quizboek overhandigd van de leden van HAJO, die ook dit jaar tekende voor de organisatie. Het werd een prachtige avond met meer dan 150 deelnemers.

Ieder team ging op een eigen lokatie aan de slag met de vele vragen en opdrachten die bedacht waren rond het thema "Hoenderloo in zwoele wintersferen". Het was schitterend weer en overal kon men lekker buiten aan de slag gaan, veelal gepaard gaande met lekkere hapjes, een BBQ en overheerlijke drankjes. De teams hadden zich uitgesloofd met het maken van een gezellige werkplek, mascottes en er stonden opeens meerdere ski-hutten in het dorp.

Tussendoor moest men Hoenderloo in om opdrachten te doen en zo kon men opeens iemand langs zien komen op de fiets met een grote sneeuwpop.

dorpsquiz 2

De teams hadden tot 22.30 uur de tijd om het quizboek in te vullen en dat was best hard werken soms. Daarbij werd gezelligheid zeker niet vergeten en samen had men dan ook een heel leuke avond.

dorpsquiz

De leden van HAJO willen de deelnemers ontzettend bedanken voor het feit dat ze hebben meegedaan en de mensen van restaurant de Veluwe dat ze als thuisbasis hebben gefungeerd voor de dorpsquiz. Een quiz die onder andere de boeken in gaat als de dag dat het sneeuwde in juni. Klik om onderstaande logo van de dorpsquiz om een foto-album te openen en dan zal men dat begrijpen. Voor de deelnemers is het dan wellicht nog even nagenieten.

logo dorpsquiz 2023 jpg