De Hoenderlose senioren kunnen één keer per jaar samen een dagje op stap gaan tijdens de seniorentocht. Deze vindt steevast op de eerste donderdag van juni plaats en dus stapte men gistermorgen in de bus. Het werd een heel geslaagde dag.

De zeer goede chauffeur Dirk bracht de 40 dagreizigers naar Ootmarsum, waar na de koffie met appeltaart een bezoek werd gebracht aan het zeer fraaie openlucht museum. Gidsen gaven vakkundig uitleg en menigeen ging weer even terug naar de goede oude tijd. Het was gelukkig droog, al was iedereen wel blij dat men een jas had meegenomen. Het was zeker fris.

Tussen de middag werd genoten van een heerlijke lunch in de gasterij bij het museum, waarna men zelf kon kiezen wat men wilde gaan doen. Nog even Ootmarsum in, het museum nog verder bekijken of lekker iets gaan drinken. Rond 15.00 uur werd de terugreis aangegaan en bij het eindpunt, 't Dorpshuus in Hoenderloo, aangekomen werd er eerst wat te drinken genomen. Daarna kon genoten worden van een overheerlijk diner van restaurant de Veluwe en een afsluitend ijsje van Co.

seniorentocht 2023

De geweldige traditie dat muzikanten van VIOS de senioren muzikaal welkom heten in hun dorp werd ook dit jaar doorgezet en zo kon een heerlijke, gezellige, goed verlopen dag in stijl afgesloten worden. Vast en zeker zal menigeen 's avonds de beentjes lekker op de bank gelegd hebben of vroeg naar bed zijn gegaan. Zo'n leuke dag hakt er wel in, maar men blijkt het er voor over te hebben.

De organisatie van de Hoenderlose seniorentocht wil de deelnemers hartelijk bedanken voor het feit dat ze meegegaan zijn, evenals Dirk de buschauffeur, de vrijwilligers van 't Dorpshuus, restaurant de Veluwe, IJs van Co en VIOS voor hun aandeel aan deze zeer geslaagde dag.

Klik op onderstaande logo om nog heel wat foto's te bekijken van de seniorentocht 2023.

logo seniorentocht kleiner