Tropische temperaturen in Hoenderloo en dan een middag voor de oudere jongeren in de feesttent in het kader van de kermis. Ook in de tent was het zweten geblazen, maar het was een super gezellige middag.

Iedereen werd welkom geheten met koffie en koek; de koffie was aangeboden door Bennie Jonker en de koek door hem en Brunch. Het organiserende Oranje Comité (OCH) zorgde de gehele middag dat er kannen water op elke tafel stonden met koel water. Daarnaast kon men uiteraard ook wat anders drinken en genieten van 2 uitstekende zangers. Zij zongen bekende nummers die steeds beter en luider werden meegezongen. 

kermis 2022 vrijdagmiddag

Aan het einde van de zeer gezellige middag, waarin de ouderen aan tafel bediend werden door mensen van OCH en men rond ging met hapjes, stond er een buffet met soep en heerlijke belegde broodjes. Restaurant de Veluwe had dit allemaal geregeld en aangeboden en als ultieme afsluiting kreeg iedereen een heerlijk ijsje van Co, aangeboden door het betreffende bedrijf. Zo kon iedereen met een goed gevoel en een goed gevulde buik naar huis gaan om daar bij te komen van een warme, maar zeer geslaagde 'ouderenmiddag'.

Klik op onderstaande button voor nog meer foto's van deze middag.

klik hier voor de fotos