In 2019 heeft de allereerste dorpsquiz van Hoenderloo plaats gevonden en dat was meteen een groot succes. Over een kleine 2 weken vindt de tweede editie plaats en veel teams hebben zich er voor opgegeven.

De inschrijving is inmiddels gestopt en bij  de organiserende vereniging HAJO hebben zich maar liefst 20 teams opgegeven. Men heeft er blijkbaar net als HAJO erg veel zin in na twee jaar dat het niet door kon gaan i.v.m. Covid. Op vrijdag 17 juni krijgen de teamcaptains om 18.00 uur een quizboek overhandigd in of bij restaurant De Veluwe, waarna men met het eigen team op een eigen lokatie in Hoenderloo aan de slag gaat. Het boek moet door het gehele team om 22.30 uur ingeleverd worden, ook weer in de Veluwe, alwaar men nog een tijdje lekker kan napraten. 

Het thema van de dorpsquiz in 2022 is "Hoenderloo, een piratendorp" en nadat men zich had ingeschreven kreeg men direct de eerste opdracht, namelijk het maken van een eigen piratenvlag. Die dient ook met het inleveren van het quizboek ingeleverd te worden. Naast de vlag heeft men nog een opdracht gekregen, iets met ooglapjes.

Het is nog even aftellen, maar dan kan men helemaal los gaan. Nog even volhouden, piraten van Hoenderloo!

logo piratenquiz