Na twee jaar noodgedwongen geen seniorentocht van Hoenderlose ouderen op de eerste donderdag van juni kon deze gisteren gelukkig weer wel plaats vinden. Het werd een geweldig gezellige dag met een volle bus dagreizigers.

seniorentocht 2022 1

Na een wat schoorvoetend begin zat iedereen die zich had opgegeven samen met de vier mensen van de commissie in de bus om via een mooie route naar Hattem te gaan. Daar werd men hartelijk ontvangen bij het Bakkerijmuseum met koffie/thee en eigen gemaakte appelgebak. Vervolgens kreeg men een geweldige en leuke presentatie over Hattem en brood. De bakker vertelde boeiend en heel humoristisch en de Hoenderlose gasten hingen aan zijn lippen.

seniorentocht 2022 2

Vervolgens werd een heel lekkere broodmaaltijd genuttigd op het historische terras van het Bakkerijmuseum. Daarna kon iedereen het fraaie historische stadje Hattem verkennen en het geweldig mooie weer zorgde ervoor dat er al snel her en der Hoenderloërs ergens op een terrasje zaten.

Na de terugreis was men rond 16.45 uur weer terug bij 't Dorpshuus en daar was het genieten van wat drankjes en een overheerlijk diner, gemaakt en gebracht door restaurant De Veluwe. Zo kon men de dag met een goed gevulde buik afsluiten en luisteren naar een mooi grote groep muzikanten van VIOS, die hun ouderen traditioneel muzikaal binnen kwamen halen. Dat werd nu ook weer zeer gewaardeerd.

seniorentocht 2022 3

De 48 deelnemers aan de seniorentocht van dit jaar hebben genoten, ondersteund door het schitterende weer. Gelukkig verliep alles heel goed en stonden er mensen klaar om er een succes van te maken. De organisatie bedankt de mede-reizigers, het Bakkerijmuseum, VIOS en de vrijwilligers van 't Dorpshuus, die er samen voor hebben gezorgd dat het een geweldig leuke dag is geweest.

Klik op onderstaande logo van de seniorentocht om nog heel veel foto's te kunnen bekijken.

logo seniorentocht kleiner