Slecht nieuws voor de mensen van de werkgroep Historisch Hoenderloo In Beeld (HHIB) en de andere belangstellenden van de geschiedenis van Hoenderloo. 

Gisteravond hebben de mensen van HHIB de fototentoonstelling van volgende maand moeten aflassen in verband met de coronamaatregelen. Een zeer moeilijke beslissing, maar gezondheid gaat boven alles en gezien de maatregelen ziet men het niet zitten om de naar verwachting vele belangstellenden veilig te kunnen ontvangen. De tentoonstelling zou plaats hebben op 23, 24 en 26 december in 't Dorpshuus en de Stichting Jongenshuis Hoenderloo Groep zou een centrale plek krijgen. Veel oud medewerkers en pupillen hadden al aangegeven dat ze zeker zouden komen kijken, maar helaas gaat dat dus niet door. 

Hopen dat HHIB ergens volgend jaar eindelijk wel de foto tenrtoonstelling kan gaan opzetten en de vele belangstellende kan en mag ontvangen. Al moeten ze dan toch wel weer het één en ander aanpassen, aangezien de tentoonstelling van december helemaal in kerstsfeer zou zijn geweest.

HHIB logo