Het opbreken van de Krimweg ter hoogte van het muziekbos geeft uiteraard heel wat overlast en dat tot bijna eind december. Menige dorpsbewoner heeft aan buitenstaanders wel eens de weg moeten uitleggen aangezien de borden die een omleidingen aangeven zeer te wensen over laten.

Sowieso verdient de communicatie over de werkzaamheden wat betreft het verkeer zeker geen schoonheidsprijs. Zo stond de Boekenbus vorige week opeens voor een opengebroken weg en kon het niet op de vertrouwde plaats bij 't Dorpshuus komen. Maar waar zou deze grote vrachtwagen dan moeten gaan staan om de bevolking van leenboeken te voorzien? Bij CODA was men absoluut niet op de hoogte van de wegwerkzaamheden en ze waren blij dat een oplettende inwoonster van ons dorp hun er op attent maakte. Er is meteen actie ondernomen en er is een tijdelijke nieuwe plek gevonden voor de Boekenbus bij de SPAR. Daar kan men dinsdag dus terecht op de gebruikelijke tijd om boeken terug te brengen en/of te lenen.

Standplaats Boekenbus CODA Hoenderloo: dinsdags bij SPAR Mulder, Paalbergweg, 16.30 - 18.00 uur (klik hier om het op de site van CODA te bekijken)

boekenbus coda