Wat een prachtige dag gisteren in Hoenderloo! Het epicentrum van de activiteiten was het Muziekbos, waar maar weer eens bewezen werd dat de combinatie van de Hoenderloo Fair en de HoenderRit een perfecte is.

De deelnemers aan de oldtimerrit waren om 12.00 uur vertrokken bij de Slangenburg in Doetinchem en via een, volgens de deelnemers, onzettend mooie route kwam men halverwege de middag in Hoenderloo aan, bij de Hoenderloo Fair. Daar werden de bolides van 25 jaar en ouder geparkeerd en zo konden de bezoekers van de fair de schitterende auto's en vrachtwagens volop bewonderen. De eigenaren wilden maar wat graag over hun 'raspaardjes' praten.

hoenderloo Fair 2

De deelnemers aan de rit konden op de fair lekker bijkomen, bijkletsen en proeven van een grote variatie aan lekkere hapjes en drankjes. Onder het motto "Proef de Veluwe" had de organisatie veel verschillende 'eetdisciplines' rondom de Hoenderlose muziektent verzameld en het publiek kon naar hartelust proeven. Het evenementerrein stond helemaal vol met kraampjes, ook met andere, niet eetbare artikelen. En zo kon men zich toch geruime tijd vermaken in het centrum van Hoenderloo. Het was megadruk en degenen die er waren bleven veelal ook langere tijd zitten. Proeven van Bokbiertjes, lekker kletsen met elkaar en daar ook blijven om een hapje te eten, maar zeker ook proeven van de gezelligheid. Velen deden dat en genoten volop!

hoenderloo Fair 1

Voor de organisatie van beide Hoenderlose evenementen zaten de weersomstandigheden dit jaar volop mee, maar dat hadden ze zeker ok wel verdiend na de totaal verregende editie van vorig jaar. Het moet voor hun ook super zijn geweest om iedereen zo te zien genieten en te zien dat zowel de Hoenderloo Fair als de HoenderRit van 2018 de boeken in gaan als zeer geslaagd. Voor één persoon kwam er rond 20.00 uur nog een extra kers op de taart, aangezien hij de verloting voor de ballonvaart van 2 personen, geregeld door Schnitselhuus De Zevensprong, won. Fred Bloem mag over een tijdje in de luchtballon gaan stappen en alles eens van bovenaf gaan bekijken. 

hoenderloo Fair 3

Bekijk nog een heleboel foto's van de Hoenderloo Fair en de HoenderRit door op onderstaande link te klikken:

klik hier voor de fotos