Gistermiddag heeft de aftrap plaats gevonden van hopelijk een mooie serie van presentaties van inwoners van Hoenderloo met bepaalde talenten cq hobby's. Onder de noemer 'Hoenderloo-got-talent' beet Leida van de Brink de spits af en wat menigeen al wel wist werd volop bevestigd, wat een druk baasje!

Het zal goed vol in museum de Kleine Arcke, die elke laatste zondag van de maand een ruimte beschikbaar stelt voor dit nieuwe Hoenderlose intitiatief. 

lezing leida 1

 Leida vertelde zoal over haar hobby van houtbewerken en na de lezing kon men buiten ook zelf even ervaren wat zij dan zoal doet op dit vlak. Maar ook kwam haar ontwikkeling als preparateur van dode dieren aan bod en kon men een aantal van haar beeldhouwwerken bewonderen. En er moest ook nog even op de midwinterhoorn geblazen worden, iets wat ze ook vol met passie doet in de tijd dat die mensen uit hun 'zomerslaap' komen. Het is algemeen bekend dat leida nog veel meer dingen doet, maar deze onderdelen kwamen aan bod op deze gezellige en informele lezing. 

lezing leida 2