Morgen exposeert Tiny Janssen (1947) in museum De Kleine Arcke. Vanaf 1965 woont en werkt zij in Hoenderloo. Tekenen, schilderen, borduren, tiffany, maken van poppen en kaarten en werken met klei.

Werkend naar de natuur of vanuit haar verbeelding. Tiny Janssen is ’n veelzijdig kunstenares.  Het creatieve loopt als ’n rode draad door haar leven. Zij zelf spreekt niet over kunst, maar over een uit de hand gelopen hobby. Het huis is inmiddels te klein geworden. Tijd voor een overzichtstentoonstelling. Na Beekbergen, Apeldoorn en Ede nu ook in Hoenderloo. Nieuwsgierig geworden? Kom dan op morgen (zondag 8 september) tussen 11.00 en 15.00 naar De Kleine Arcke.  De toegang is gratis. 

Meer talent?

Voor de herfstmaanden heeft de Commissie van museum De Kleine Arcke nog meer Hoenderloos talent benaderd en onder contract gesteld. Mocht u nog toe willen treden tot dit illustere gezelschap, er is nog plaats in 2020. Aarzel niet en neem contact op met Commissie De Kleine Arcke via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

de kleine arcke logo kleiner