Afgelopen maandag is de actieweek van NPO Radio 2 - 100 uur voor KWF van start gegaan om de collecteweek van KWF Kankerbestrijding te ondersteunen. Een lange uitzending vanaf Veluwepark camping De Pampel in Hoenderloo.

 Onder aanvoering van Rob Stender maken de DJ's dus maar liefst 100 uur muziek vanuit Hoenderloo in een speciaal gebouwde studio.

npo 2 pampel 2019 1

De ene na de andere artiest doet het dorp aan. Zo zijn zoal Niels Geuzenbroek, Danny Vera, de 3 J's en Tim Akkerman life te horen geweest vanaf het knusse podium, dat ook speciaal voor de actie is opgebouwd. Vanavond staan er nog wat top-acts, namelijk Brittany Howard en Di-rect. Helaas volledig uitverkocht, maar zeker op NPO 2 radio te beluisteren en te bekijken via nporadio2.nl/live . Morgenvroeg zal Krezip nog life gaan optreden vanuit Hoenderloo.

Vanmiddag was er ook een life optreden en wel van verslaggever, radio- en televisiepresentator en tevens zanger Lex Uiting en zijn band. Hij zong in het limburgs een lied dat speciaal geschreven was voor een vriendin die ook de vreselijke ziekte kanker heeft gehad. Lastige tekst, maar een werkelijk zeer aanstekelijk lied waar de aanwezigen zeker van genoten.

npo 2 pampel 2019 2

npo 2 pampel 2019 3

De uitzending vanuit Hoenderloo, waar velen aan meegewerkt hebben, zal morgen om 17.00 uur afgesloten worden.