Vanaf morgen kan men maar liefst 6 keer terecht in 't Dorpshuus om schitterende oude foto's van Hoenderloo en Hoenderlose inwoners te bekijken.

 Verantwoordelijk daarvoor is de werkgroep Historisch Hoenderloo In Beeld (HHIB), die deze tentoonstelling in elkaar gezet heeft voor hun vijf jarig bestaan..

HHIB groep 2019

Honderden oude foto's zijn verzameld, gescand en gesealed om op te kunnen hangen op grote borden in de grote zaal van het dorpsgebouw aan de Paalbergweg. Wie dat wil komen bekijken betaald slechts 4 euro (inclusief een kopje koffie) en daarvoor kan men alle 6 keren naar binnen als men dat zou willen. Die kans is aanwezig, aangezien er ontzettend veel te zien is en het levert ook veel gespreksstof op. Kijk op de poster hieronder voor de andere data en de openingstijden.

Poster HHiB 2019

De werkgroepleden hebben ook vele uren gestoken in het krijgen van praktisch alle namen bij de mensen op de vele foto's die ze hebben weten te bemachtigen. Naast het feit dat iedereen deze nu uitgebreid kan bekijken zijn de foto's nu ook gedigitaliseerd en worden ze behouden voor later.