Deze week spelen alle 4 de wedstrijdteams van GTH/Torpedo een thuiswedstrijd in 't Dorpshuus. Woensdag (12 december) de beide damesteams en zaterdag (15 december) de meisjesteams. Over zaterdag later meer op deze site.

 

GTH wedstrijden 12 december

 

Woensdag 'trapt' dames 2 als eerste af. Zij spelen als de nummer 2 in de competitie de wedstrijd tegen de nummer 7. De Hoenderlose dames hebben 29 punten uit 8 wedstrijden en de dames uit  Elspeet 18 punten uit 9 wedstrijden. De laatste 2 wedstrijden van GTH werden winnend afgesloten en wie weet wordt daar een derde opeenvolgende aan toegevegd.

Twee uur later is dames 1 aan de beurt en zij spelen tegen een naaste concurrent. De gasten uit Heino staan 1 plek hoger op ranglijst, zesde met 25 punten uit 8 wedstrijden. GTH staat dus zevende, met 23 punten uit 9 wedstrijden. Hopen dat er een mooie pot op de vloer komt en dat GTH de 4-0 verliespot van afgelopen zaterdag tegen de nummer 2 weg kan poetsen.

Beide teams zouden het heel fijn vinden als publiek hen komt aanmoedigen. Het kan ze heel erg helpen. Men man gratis naar binnen in 't Dorpshuus. 

Succes dames!