Vanaf vorige week maandag zijn de werkzaamheden op de westzijde van de N304 onder het viaduct van de A1 in volle gang. Door deze nieuwe verkeerssituatie ontstond er in de spits verkeershinder op dit gedeelte van de N304. Na de ochtendspits is besloten verkeer vanuit Apeldoorn via de snelweg richting Zwolle / Arnhem om te leiden via het kruispunt Hoenderloseweg.

Op deze manier wordt voorkomen dat het verkeer vastloopt onder de viaducten van de A1. Verkeer vanuit Hoenderloo dient ook een omleiding te volgen richting Amersfoort. Dit verkeer moet keren op de kruising Hoog Buurloseweg. Het is niet mogelijk om op een andere wijze het doorgaande verkeer om te leiden. 

Tijdens deze tijdelijke verkeerssituatie vragen wij u om niet op kruising van Golsteinlaan te keren. Keren op de van Golsteinlaan zorgt ervoor dat het verkeer richting Hoenderloo wordt gehinderd en dit kan zorgen voor knelpunten in het verkeer. 

Indien mogelijk vragen wij u ook voor alternatieve reisroutes te kiezen richting uw werk. Indien dit niet anders kan, vragen wij u rekening te houden met een extra reistijd van 5 tot 10 minuten.

De werkzaamheden op de westzijde van de N304 duren tot en met vrijdag 21 december. 

Mocht u vragen hebben, dan kunt u altijd een email sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.'. Wij hopen op uw begrip voor deze tijdelijke verkeerssituatie en proberen de overlast tot een minimum te beperken.

 
van gelder