Pagina informatie
Pagina titel:
Pagina beschrijving:

Inloopochtenden
Wekelijks worden op de vrijdag tussen tien en twaalf inloopochtenden in het Dorpshuus georganiseerd: Een laagdrempelige inloop voor iedere inwoner die daar behoefte aan heeft of het gewoon leuk vindt om anderen te ontmoeten. Voor een kopje koffie, voor advies en hulp op vele vlakken (computers, reparaties en formulierenhulp), voor een praatje of een spelletje. Kortom: Elkaar gezellig ontmoeten!

Handwerken en Knutsel Frutsel
Tijdens de inloopochtend op vrijdag kunt u ook handwerken. De handwerkgroep wordt geleid door Anly van Oostendorp. Daarnaast kan er ook geknutseld worden bij Knutsel Frutsel. Hierbij wordt u geholpen door Marijke de Jongh.

Yoga
Wekelijks is er op maandagochtend van 9 tot 10 uur yogales in het Dorpshuus. Er wordt gewerkt met een strippenkaart en je neemt je eigen matje mee. 

Dineren in het Dorpshuus
Elke maand wordt voor senioren een 3-gangenmenu geregeld n het Dorpshuus. Deze activiteit wordt mede mogelijk gemaakt door Het Nieuwe Initiatief. Het menu voor de komende maand wordt bekendgemaakt via De Nieuwe Plaggensteker.

Andere activiteiten
Naast de bovengenoemde activiteiten zijn er dit jaar ook een Vrijetijdsbeurs georganiseerd, een stekjes- en plantjesmarkt, een Oogstruilmarkt en eens per kwartaal een Dorpslunch. Die van 1 september was een groot succes. Er waren 80 inwoners, die genoten van een uitstekend verzorgde lunch. De volgende keer is op 5 januari 2020: dit wordt een Nieuwjaarslunch!

Wie zitten er achter Het Nieuwe Initiatief?
Onder de naam Het Nieuwe Initiatief werken 't Dorpshuus, Stichting De Kap (Dinge Doen) en de Vereniging Hoenderloo's Belang samen. Het Nieuwe Initiatief bestaat uit een groep vrijwilligers uit Hoenderloo, die zich actief wil inzetten om de leefbaarheid voor alle inwoners te versterken door het ondersteunen en opzetten van initiatieven waarbinnen ontmoeten centraal staat. Het Nieuwe Initiatief is dus door en voor Hoenderlooërs.

Dit gebeurt allemaal door actieve vrijwilligers. U kunt Het Nieuwe Initiatief bereiken via [email protected] of telefonisch op 06-20992276 (Paul de Jongh).

 

Activiteiten poster 2019 HNI vanaf 10 uur

Contactgegevens

Telefoon:
Emailadres:
Niet mogelijk om de tooltip inhoud te laden