Afgelopen zaterdag konden kinderen naar ons Dorpshuus komen om samen lekker helemaal los te gaan tijdens de Halloweendisco van HAJO. Er liepen toch veel enge figuren rond in het dorpsgebouw!

Er waren maar liefst zo'n 60 kinderen gekomen naar het griezelige gebouw. De leden van HAJO hadden het met veel attributen omgetoverd tot een spookhuis. Bij binnenkomst mochten de kinderen een spooktocht lopen in een deel van de grote zaal. Als je niet durfde hoefde dat niet, maar iedereen deed het! Daar hoorde men eerst een kort verhaaltje, waarna men een klein parcoursje in het bijna donker kon lopen.

halooweendisco 2023 1

En dan liepen daar ook nog enge figuren rond! Velen vonden het echter zo leuk dat ze het parcours meerdere keren gelopen hebben.

In de sooszaal had DJ Karel alles klaar staan om zijn bekende toepasselijke muziek te draaien en hij kreeg het weer voor elkaar om heel veel kinderen flink te laten bewegen. HAJO had ook nu weer een spelletje verzonnen voor de kinderen op de dansvloer en daar deed men vol overgave aan mee.

halooweendisco 2023 2

Zo kon het een hartstikke leuke disco worden en voor sommigen was het de eerste disco ooit. De leden van HAJO vinden het geweldig de kinderen deze mogelijkheid te kunnen geven en ze bedanken de kinderen, (groot)ouders, Mariska en uiteraard Karel. Zonder jullie was het niet zo'n succes geweest. 

Klik op onderstaande logo om nog wat foto's te bekijken. Excuses dat het er niet zo veel zijn en de kwaliteit van de foto's is ook niet optimaal. Het fototoestel van onze fotograaf is namelijk kapot en wordt (hopelijk) gerepareerd.

HAJO kleur halloween