Gisteren hebben de muziekverenigingen Eendracht uit Apeldoorn en VIOS uit Hoenderloo een geweldig gezamenlijk concert gegeven in 't Dorpshuus van Hoenderloo. Het was genieten voor de mensen in de zaal en de muzikanten zelf.

Beide verenigingen speelden een aantal nummers en het was duidelijk hoeveel muzikaliteit er in beide verenigingen zit. Dat zal mede komen door de bevlogen en heel goede dirigenten. Deze samenwerking tussen Eendracht en VIOS heeft veel positieve kanten, dat was gisteren heel duidelijk. De muziek was top en meerdere muzikanten hebben de andere vereniging geholpen. Zo speelden enkele leden van VIOS mee met Eendracht en de dirigent van Eendracht speelde op de schuiftrombone mee met VIOS. Geweldig!

vioseendracht 2023 1

vioseendracht 2023 2

Het afsluitende nummer was prachtig; wat klinkt het fantastisch als twee korpsen samen spelen. Wat een volume, wat een muzikaliteit, wat een mega orkest! Deze avond was genieten en het is te hopen dat de samenwerking tussen Eendacht en VIOS nog lang zal bestaan en nog veel muzikale vreugde zal brengen.