Maar liefst 28 duo's streden vanavond mee aan de Alleskunner van Hoenderloo met het uiteindelijke doel om zich tot de kampioen van 2023 te kunnen laten kronen. Door veel verschillende spellen te doen vielen steeds meet duo's af.

Bij elk onderdeel viel er sowieso één team af en soms zelfs twee. Daardoor werd het deelnemersaantal steeds kleiner om er uiteindelijk eentje over te houden. OCH had gezorgd voor heel veel leuke, spannende, enerverende, verschillende spellen en de één was een stuk lastiger dan de andere. Het duo dat aan het einde over bleef was vorig jaar het team dat net voor de finale werd uitgeschakeld, vader en dochter Ronald en Charlotte Woensdregt. Nu moesten ze het in de absolute finale tegen elkaar opnemen, geblindoekt meerdere vormen in een kubus met verschillende openingen stoppen.

kermis 2023 alleskunner 1

Een kinderspelletje, maar geblindoekt toch echt lastig. Het was heel nipt, maar uiteindelijk had Charlotte alle blokjes er als eerste in en werd zij onder groot gejuich de Alleskunner van Hoenderloo in 2023. Zeer verdiend.

kermis 2023 alleskunner 2

Gefeliciteerd Charlotte!

Klik op onderstaande foto om een album met meer foto's te openen en een mooi beeld te krijgen van de spelletjes die gespeeld zijn en de sfeer op het feestterrein.

kermis 2023 alleskunner 3