De vrijwilligers die de Plaggenhut naast het losloopgebied van het Park hebben gebouwd onderhouden hun pronkstuk goed en regelmatig en houden alles in de gaten. Dat ze er niet altijd kunnen zijn is duidelijk en helaas laat dat zijn sporen na.

In de afgelopen week zijn de drie stoelen met de rieten zittingen opeens verdwenen. Onverlaten hebben die uit het fraaie gebouwtje gehaald en het is dan ook de vraag of iemand weet waar de stoelen zich nu kunnen bevinden. Resultaat van die daad is wel dat de plaggenhut nu afgesloten is en men er dus voorlopig niet meer in kan. Zou ook zo maar het behoud kunnen zijn, want een poosje geleden was er ook al een brandje gesticht in de open haard.

plaggenhut 2022

Recentelijk is ook weer een inschuifbord mee genomen uit de borden die bij 4 ingangen van Hoenderloo staan om activiteiten aan te kondigen. Het vreemde is dat het steeds om het bord gaat die de intocht van Sinterklaas aankondigt en altijd op de Berg en Dalweg. Jammer genoeg mist men nu dus weer een bord en dat zorgt voor extra onkosten.