In de loop van de jaren hebben er al heel wat leuke activiteiten plaats gevonden op de zaterdagavond. Te denken valt aan eieren gooien, gat graven, keutje tik, gliejen moar, survivallen enzo. Voor dit jaar had OCH iets nieuws verzonnen en 'de Alleskunner' was een schot in de roos.

Maar liefst 20 koppels gingen met elkaar de strijd aan in meerdere en zeer verschillende spellen. Om verder te komen moest men slim zijn, handig of men moest gewoon net even geluk hebben. Na ieder onderdeel viel er een team af en na sommige spellen zelfs twee. Om een beeld te krijgen van de spellen kan men de foto's in het album bekijken (klik op de button onderaan het bericht).

kermis 2022 alleskunner 1

Gaandeweg werd het spelersveld steeds verder uitgedund en uiteindelijk bleef er één team over. Zus en broer Nadia en Elias van Roekel moesten gaan uitmaken wie zich de allereerste Alleskunner van Hoenderloo mocht gaan noemen door een spel Jenga te spelen met grote blokken. Beiden waren heel koelbloedig en vonden heel lang elke keer weer een blok die ze er heel voorzichtig uit konden halen en weer bovenop konden leggen. 

kermis 2022 alleskunner 3

Een grote groep publiek volgde alles nauwkeurig in de schaduw; verder was het tropisch warm op het speelveld. Uiteindelijk viel de toren om bij de beurt van Nadia en dus was Elias de grote winnaar en mag hij zich de Alleskunner 2022 noemen.

kermis 2022 alleskunner 2

Hulde, zeker ook een groot compliment aan OCH voor dit nieuwe onderdeel én de deelnemers die het aangedurft hebben om zich in te schrijven. Je moet het toch maar doen!

Klik op onderstaande button om nog meer foto's te bekijken.

klik hier voor de fotos