De meeste dorpsbewoners zullen inmiddels wel hebben vernomen dat er bouwplannen zijn op initiatief van het Deeleerwoud. Zie ook andere nieuwsartikelen op deze site. Op 1 augustus bestaat de mogelijkheid om hierover vragen, commentaren of inlichtingen te krijgen, vanaf 19.45 in het Dorpshuus

Recent heeft het bestuur van het Deelerwoud een nieuwsbrief uitgebracht, waarin verder op de voorgenomen bouwplannen wordt ingegaan. Deze is ook te vinden op deze site. Het was de bedoeling om de nieuwsbrief ook op te nemen in de nieuwe Plaggensteker, maar dat is per abuis niet doorgegaan.

Op 1 augustus vergadert het bestuur van Hoenderloo's Belang. Met de uitvoerend secretaris van het Deelerwoud, de heer G.J.Liet, hebben we afgesproken dat iedereen die hierover vragen, opmerkingen, kritiek of andere zaken kwijt wil, dat kan doen voorafgaand aan de bestuursvergadering van 1 augustus, vanaf 19.45 uur in het Dorpshuus. De heer Liet zal dan aanwezig zijn om zonodig toelichtingen te geven.

Iedereen in Hoenderloo is van harte welkom. Om een beetje beeld te krijgen van hoeveel mensen we kunnen verwachten, vragen we wel om even een mailtje te sturen naar het adres onder de knop hieronder. Zo mogelijk kunt u uw vraag al via de mail stellen, zodat de heer Liet zich daarop kan voorbereiden.

Klik op de knop om een mailtje te sturen.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.