Dorpsraad Hoenderloo logo fc klein

Op de Kop van Deelen zullen vanaf 18 juli de eerste bewoners hun intrek nemen. De beheerders doen er alles aan om dit zo goed mogelijk te laten verlopen en hebben voor klachten, vragen etc een speciale contactmogelijkheid gemaakt.

 

Eind juli wordt een begin gemaakt met het huisvesten van arbeidsmigranten die in de regio werken. Tot het einde van dit jaar zullen steeds meer gebouwen op de Kop van Deelen voor bewoning geschikt worden gemaakt. Tegen het einde van het jaar zullen er dan ongeveer 350 arbeidsmigranten worden gehuisvest. De statushouders die ook op de Kop van Deelen zullen worden gehuisvest, komen naar verwachting pas tegen het einde van 2022 of begin 2023.

De beheerders van het complex hebben een klankbordgroep ingesteld, die bestaat uit omwonenden, dorpsraden, de politie en enkele ondernemers in de omgeving. Die klankbordgroep zal de komende maanden regeklmatig bij elkaar komen om de ontwikkelingen te volgen en te bewaken en eventueel bij te sturen in geval van klachten of overlast.

Mocht het zo zijn dat zich in Hoenderloo ongewenste zaken voordoen die zeker de aandacht van de beheerders, de overheid of anderen vragen, dan kunt u dit altijd even laten weten aan Hoenderloo's Belang, bv tijdens de maandelijkse spreekuren.

In geval van zaken die wat sneller aandacht vragen (spoed), is er een speciaal telefoonnummer van een van de beheerders gepubliceerd:

06-43 61 99 37

Voor minder spoedeisende vragen is het volgende mailadres gepubliceerd:

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.