Gelukkig weer een ouderwetse Koningsdag gisteren in Hoenderloo. De verjaardag van onze Koning werd door jong en oud gevierd met spelletjes, een drankje, een hapje en veel gezelligheid.

Verantwoordelijk voor de uitstekende organisatie was het Hoenderlose Oranje Comité (OCH). Zij hadden alle voorwaarden geschapen in het Muziekbos om er een mooi feestje van te maken en dat werd het ook. De weersomstandigheden werkten prima mee met een weldadig zonnetje. De spelletjes voor de jeugd, die dankzij vele vrijwilligers kon plaats vinden, werd in een zonovergoten centrum van Hoenderloo gespeeld. De één wat fanatieker dan de ander, maar plezier werd er zeker aan beleefd na inschrijving.

koningsdag 2022 1

Naar verluidt zouden zo'n 125 kinderen meegedaan hebben en zo was het een mooi feest voor inwoners, toeristen en anderen. Zo hoort het ook in gastvrij Hoenderloo!

koningsdag 2022 2

Na de spelletjes voor de kinderen ging het feest naadloos over in het avondfeest met een goede band. Onder het genot van een drankje ontstond er een heerlijk Koninsdagfeest dat tot in de late uurtjes door liep. Wel even een jas aantrekken, want nadat de zon weg was werd het toch wel kil of gewoonweg koud.

Tussendoor werd het kersverse Lid van Oranje Nassau, Arjan Barten, nog bedankt door het bestuur van OCH, waar hij vele, vele jaren deel van heeft uitgemaakt.

koningsdag 2022 3

Al met al was het een super mooie Koningsdag in Hoenderloo en de vrijwillligers van OCH worden dan ook bijzonder bedankt voor de organisatie. 

Klik op onderstaande button om nog meer foto's te bekijken van Koningsdag 2022 in Hoenderloo. Het is de redacteur helaas op de één of andere manier niet gelukt om van het avondfeest nog foto's te maken. Maar dat het top was moet u maar geloven.

klik hier fotos koningsdag