Lintjesregen vandaag en ook dit jaar is dat niet aan Hoenderloo voorbij gegaan. Arjan Barten is vanmorgen in schouwburg Orpheus in Apeldoorn door burgemeester Ton Heerts benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau.

In het bijzijn van de familie had de burgemeester mooie woorden voor de familieman die Arjan is en daarnaast al vele jaren tijd gevonden heeft om zich in te zetten voor de Hoenderlose gemeenschap. Eerst op vele vlakken bij sv Beatrix, waar hij vooral heel veel gedaan heeft voor de jeugd. Daarnaast heeft hij tientallen jaren een belangrijke rol gespeeld bij het Oranje Comité Hoenderloo, ook in het bestuur. De laatste jaren als voorzitter. Mede door hem hebben veel inwoners en toeristen kunnen genieten van geweldige feesten, optochten, prachtige momenten e.d. Als iemand een Koninklijke onderscheiding toekomt is het Arjan wel en het is dan ook erg gaaf dat het de Koning heeft behaagd.

arjan Barten KO 1

arjan Barten KO 3

arjan Barten KO 2

Arjan, van harte gefeliciteerd met deze geweldige eer! Maar vooral bedankt voor alles wat je voor Hoenderloo betekend hebt en wellicht nog gaat betekenen!