Met ingang van dinsdag 22 februari biedt Hoenderloos Nieuwe Initiatief op de dinsdagen en vrijdagen voor iedereen tussen 10.00 en 16.00 uur gelegenheid om in het Dorpshuus binnen te lopen om een praatje te maken, koffie/thee te drinken, te sjoelen, een spelletje te doen en nog veel meer. 

Met - nog veel meer- willen we aangeven dat we samen met u gaan kijken waar behoefte aan is en hoe we dat  kunnen realiseren. Waar we volgende week al mee willen beginnen is dat u tijdens de inloopdagen warm kunt eten. Rond twaalf uur. Voor jong en oud. Opgave vooraf is verplicht, want de cateraar moet zich kunnen voorbereiden. Voor vijf euro krijgt u ’n warme maaltijd met een toetje.  Goed, lekker en voedzaam eten. Voor de dinsdagmaaltijd kunt u zich opgeven tot en met de daaraan voorafgaande vrijdag  en voor de vrijdagmaaltijd tot en met de daaraan voorafgaande dinsdag. Contant betalen. 

Voor deelname op de dinsdagen kunt u contact opnemen met Hanneke van Kan en voor de vrijdagen met Margriet Schol. Mocht uw interesse gewekt zijn, loop gewoon eens binnen en mocht u zich als vrijwilliger willen verbinden aan de inloop van het HNI, schroom niet. Van harte welkom.

Logo Het Nieuwe Initiatief.jpeg