Het is alweer 6½ jaar geleden dat er een ingrijpende verbouwing heeft plaats gevonden bij de Hoenderlose SPAR Mulder. Tijden veranderen snel en nu zijn ze bij de supermarkt weer toe aan een up-grading van de winkel.

De winkel gaat een nieuwe indeling krijgen met als speerpunt Vers en gemak. Er zal heel centraal in de winkel een zogenaamde 'Foodservice' komen waar warme gerechten en bijv. verse belegde broodjes aangeboden gaan worden. Ook zal er een koffiehoek komen waar men op het gemak even van een versnapering kan genieten.

In de winkel is men nu al bezig met het afprijzen van artikelen en dat zal de komende tijd alleen maar verder uitgebreid worden. Kijk dus op de kraam in de winkel of er iets bij zit voor een leuk prijsje.

Het is de bedoeling dat de winkel op zaterdag 12 maart de deuren om 13.00 uur sluit om met de verbouwing te gaan starten. Als alles gaat zoals gepland zal de supermarkt op donderdag 24 maart om 08.00 uur weer open gaan.

Indien de corona maatregelen het toestaan zal er op woensdag 23 maart van 19.00 tot 21.00 uur een feestelijke opening plaats vinden en kan men de vernieuwde Hoenderlose supermarkt komen bewonderen.

spar