Het is behelpen op dit moment om van A naar B te komen in en om Hoenderloo. Door wegwerkzaamheden is het lastig om van de ene kant van het dorp naar de andere kant te komen. En er komt nog meer hinder bij.

De redactie heeft meerdere reacties binnen gekregen dat ook de Berg en Dalweg aan het einde, bij de Arnhemseweg in Beekbergen, dicht is. Of men daar wel recht over kan steken richting VV Beekbergen is bij de redactie niet bekend. In Beekbergen wordt gewerkt aan groot  onderhoud van de N788 nog tot en met 24 decemer. De andere kant op zijn er nog asfalteringswerkzaamheden tot en met 26 november.

werken aan de weg

Bij de Elisabethweg gaat er volgens de planning gewerkt worden van 8 tot en met 12 november en daar gaat de firma Van Tongeren een brandput boren. Dat is een grote waterput om bij brand de benodigde hoeveelheid water te leveren. Als er daadwerkelijk geboord gaat worden gaat dit 24 uur per dag (dus ook 's nachts) door. De Elisabethweg zal tijdens de werkzaamheden geheel worden afgesloten. Alleen bewoners kunnen van en naar hun eigen huis. De grove planning is dat op maandag 8 november besteed wordt aan het transport van de boorstelling en het benodigde materiaal en zal er een opstelling gemaakt gaan worden. Op dinsdag en woensdag gaat men de bron boren en start met mogelijk met het inbouwen van het pvc. Donderdag 11 november besteedt men aan het inbouwen en aanvullen van de bron en op vrijdag 12-11 gaat men schoonpompen en een capaciteitstest uitvoeren en zal de bron tijdelijk afgewerkt worden.