Wat waren de leden van muziekvereniging VIOS en hun supporters blij dat er vandaag eindelijk een activiteit kon plaatsvinden in het kader van het 100-jarig bestaan. In het Hoenderlose Muziekbos vond een super gezellig Frühshoppen plaats met geweldige optredens en een hapje en een drankje.

VIOS had goede afspraken gemaakt met de organisatoren van Bier&Broajen, dat een dag eerder al een zeer geslaagde vijfde editie van hun evenement kon bijschrijven. Collega muzikanten van jachthoorngroep de Overlopers hebben alle belangstellenden voor aanvang muzikaal welkom geheten en later hebben ze nog een keer hun kwaliteiten op hun instrumenten laten horen. 

fruhshoppen 2021 1

Tijdens het Frühshoppen speelden de muzikanten van het orkest van VIOS in de feesttent, met het publiek in lange tafels genietend van goede en vrolijke muziek. De meeste muzikanten hadden zich toepasselijk aangekleed, wat de sfeer een extra tintje gaf.

fruhshoppen 2021 2

Ook de slagwerkgroep liet van zich horen en dat zij ook een kwalitatief uitstekende groep muzikanten is werd maar weer eens volop bewezen. Zelfs in de rook van de vuurkorven klonk het als een klok.

fruhshoppen 2021 3

Verder werd het publiek nog getracteerd op een optreden van een goede schlagerzangeres en een perfect optreden van de Slanina-Cesta Musikanten. Allemaal voor de vele supporters van 'de Hoenderlose muziek' en iedereen die deze vereniging een warm hart toedraagt. Zo konden velen, waaronder hele families, tussen 11.00 en 14.00 uur genieten in het Muziekbos van een zeer geslaagd evenement. De sfeer, de muziek, de bediening, de hapjes en drankjes, alles wat perfect.

fruhshoppen 2021 4

Klik op onderstaande link om nog meer foto's te bekijken van een zeer geslaagd evenement: Frühshoppen van en met VIOS.

klik hier voor de fotos