Wat was de opluchting groot gisteravond bij de bezoekers van de vijfde editie van Bier&Broajen, het buurtfeest in het Muziekbos in Hoenderloo.

Iedereen had het er over dat men blij was dat er na een 'feestloze coronaperiode' weer eens een gezamenlijk feestje gevierd kon worden. De buurt was bijeen gekomen om eindelijk weer samen plezier te hebben en dat allemaal in 'Oktoberfstsferen'. Uiteraard moest iedereen een QR-code overleggen of een negatieve test, inclusief een identiteitsbewijs. Eenmaal binnen in het afgesloten terrein kon men genieten van een heerlijk drankje, lekker eten, gave en passende muziek en een ultieme sfeer.

bier en broajen 2021 1

Het werd een geweldig feestje waar onder andere ook nieuwere inwoners van Hoenderloo eindelijk eens een feestje met meerdere buren konden meemaken. Sommigen wonen al 2 jaar in het dorp, maar hadden het nog nooit mogen meemaken. Nieuwe contacten werden gemaakt en dat is ook één van de doelstellingen van dit buurtfeest.

bier en broajen 2021 2

Foto's zeggen vaak meer dan veel woorden en klik daarom op onderstaande link om nog meer foto's van een geweldige avond te bekijken. 

klik hier voor de fotos

Organisatoren, super bedankt voor een geweldige avond!