Deze week wordt er gewerkt in de sportzaal van 't Dorpshuus; er komt een nieuwe vloer in.

De vloer zag er ogenschijnlijk nog prima uit, echter om er volleybalwedstrijden op te spelen voldeed deze zeker niet meer. De laatste keer dat er een facelift heeft plaatsgevonden wat betreft de vloer was alweer in 2004. Toen is er een gietlaag van 1 mm aangebracht. De demping was na nader onderzoek niet afdoende meer en dus moest er iets gebeuren. Het gespecialiseerde bedrijf heeft de vloer afgelopen maandag ontvet, gisteren is er schoon gemaakt en vandaag is een start gemaakt met de eerste laag.

vloer dorpshuus 2021 2

In totaal gaat er 5 mm rubber en een 2 mm gietlaag aangebracht worden, zodat de vloer daarna weer een paar jaartjes mee kan. In de planning staat dan dat er tussen 2036/2040 weer een facelift moet plaats vinden van de multifunctionele vloer. Aan het einde van deze week moet de vloer er weer pico bello bij liggen; in de vertrouwde azuurblauwe kleur en met belijning. Zodat er weer volop activiteiten kunnen plaatsvinden op de nieuwe vloer van de grote zaal van het dorpsgebouw. 

Omdat er toch aan de vloer gewerkt ging worden is in de aanloop van deze werkzaamheden ook maar even geschilderd in de grote zaal. Ook mooi geworden!

vloer dorpshuus 2021 1