Koningsdag 2021 was er weer eentje die niet kon plaatsvinden zoals men al jaren gewend is; een groot gezellig samenzijn van jong en oud. Toch had het Oranje Comité Hoenderloo (OCH) voor gisteren een geweldig leuke en geslaagde activiteit verzonnen, de Koningstocht.

Dat men behoefte heeft aan een activiteit bleek wel uit de deelname. Bij 300 deelnemers is OCH gestopt om de coronaregels te kunnen garanderen. De deelnemers liepen een route die men zelf kon bepalen en men kon starten waar men zelf wilde binnen het tijdslot dat men van te voren had aangegeven aan de mensen van OCH. Er was een centrale post bij 't Dorpshuus waar men een attentie kreeg en waar vragen gesteld konden worden.

koningsdag 2021 1

Hele families deden mee aan de tocht en onderweg kwam men vele anderen tegen. Het schitterende weer werkte uiteraard mee, maar de organisatie stond ook als een huis. Via een fotoblad moest men naar delen van Hoenderloo waar een raadsel moest worden opgelost. Overal kreeg men dan als het goed was een letter en die moesten tot twee woorden worden samengesmeed. HOENDERLOO LEEFT kwam er uit en aan het einde van de dag werden de nummers 1 tot en met 3 bepaald, die thuis werden bezocht en daar hun prijs kregen. De uitslag was: 1. John en Jolanda Brunekreef, 2. familie Dros, 3. Gisela en Rene van Buren. Gefeliciteerd!

Het was heerlijk dat er weer eens iets kon in Hoenderloo en met deze Koningstocht heeft OCH echt dik in de roos geschoten. Het was een familietocht voor jong en oud en er werd door iedereen van genoten.

koningsdag 2021 2

O.C.H. ......... BEDANKT!