Afgelopen nacht en vandaag is het sneeuwpak inmiddels flink gegroeid en overal heeft men bewoners met sneeuwscheppen zich, ondanks de kou en de felle wind, in het zweet zien werken om woningen beter bereikbaar te maken.

.De redactie heeft een aantal mooie foto binnen gekregen van de mooie kanten van sneeuw in Hoenderloo. Bedankt daarvoor.

sneeuwfoto 2021 1

Maarten heeft de familie letterlijk op sleeptouw genomen door twee sleeën achter de grasmaaier te knopen. Wat een familiesneeuwpret!

sneeuwfoto 2021 2

Als je een pony ter beschikking hebt kun je ook net als Hasse en Raf de slee achter dit dier aanspannen. En dan een mooi ritje maken.

sneeuwfoto 2021 3

 Veel honden hebben vandaag genoten van het sneeuwdek en hebben zich lekker uitgeleefd. Toen Luca vanmorgen wakker werd trok de witte wereld zijn aandacht volop. Mag ik buiten spelen? Dat zal vast gebeurd zijn.

Miranda, Bea en Marjolein, bedankt voor de foto's. De redactie vraagt anderen ook om mooie sneeuwfoto's in te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.