Op dit moment komen de eerste krokusjes al met hun mooie kleuren boven de grond. De afgelopen dagen was de temperatuur zeer behaaglijk en dus zijn de eerste voorjaarsbloeiers zichtbaar geworden.

krokusjes 2021

Het zal niemand ontgaan zijn dat er andere dagen aan zitten te komen; heel andere temperaturen en zeer waarschijnlijk veel sneeuw. De eerste vlokken zouden vannacht moeten vallen en de verwachting is dat er een flink dik pak sneeuw zou kunnen komen. Hoenderloo zal omgetoverd worden tot een sneeuwdorp en dat zal vast en zeker heel mooie plaatjes kunnen opleveren. De redactie vraagt dan ook om sneeuwfoto's in te sturen zodat die dan, als ze geschikt zijn, op deze site geplaatst kunnen worden. Mooie natuur, geweldige landschappen, een prachtige sneeuwpop, sneeuwballengevecht, een sneeuwengel, schaatsen enz. enz. Als u ze instuurt geeft u ook toestemming de foto's te publiceren. 

De foto's kunnen gemaild worden naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.