Het lijkt erop dat Pluryn doorzet met het definitief sluiten en verkopen van de terreinen van de Hoenderloo Groep. Hoezeer dat ook betreurd en bestreden wordt in ons dorp zelf, begint daarmee tegelijk de discussie over wat daar in de toekomst zou kunnen en mogen.

Dorpsraad Hoenderloo logo fc 2

In een eerder stadium heeft Hoenderloo’s Belang daar al een standpunt over ingenomen, toen nog niet duidelijk was of er echt een eind aan het bestaan van de Hoenderloo Groep zou gaan komen. De gemeente Apeldoorn heeft inmiddels een kader opgesteld, waarin globaal de richtingen zijn aangegeven die volgens hen mogelijk zouden kunnen zijn.

Dat kader is ook naar Hoenderloo’s Belang gezonden. En we zullen daar op gaan reageren, op uiterlijk 20 april. We willen dat omdat rond die tijd ook de gemeentelijke mailbox voor alles dat met de Hoenderloo Groep te maken heeft, zal gaan sluiten.

In deze lastige tijd door de beperkingen van het Coronavirus is het helaas niet mogelijk om hier een bijeenkomst over te organiseren. Dat zouden we anders zeker gedaan hebben.

Hoenderloo’s Belang vindt het belangrijk dat zoveel mogelijk mensen betrokken zijn bij de discussies over de toekomst van dat deel van ons dorp. Het ruimtelijk kader vindt u hier. Het staat iedereen uiteraard vrij om te reageren. Naar de gemeente, maar liefst ook naar Hoenderloo’s Belang zelf  via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Als u uiterlijk 18 april kunt reageren, zou dat heel fijn zijn. Voor vragen kunt u natuurlijk altijd even contact zoeken, telefonisch of via de mail.

Tot slot: wees voorzichtig, blijf gezond en leet een beetje op elkaar!

Wij wachten met belangstelling op uw reacties.

 Klik op de button hieronder om het ruimtelijk kader herbestemming terrein Hoenderloo Groep van de gemeente Apeldoorn te lezen.

klik hier