Afgelopen zondag werd de familie van Bon van manege Fjordhest-Gard compleet verrast door een hartverwarmende actie waar ze echt stil van werden. En dat zegt wat!

Door de coronacrisis ligt alles op zijn kop en ook het verenigingsleven in Hoenderloo is helemaal tot stilstand gekomen. Een sport of hobby uitvoeren zit er voor heel veel mensen niet in, zo ook voor de ruiters in de fjordenmanege. Niet meer lekker paardrijden, geen lessen meer, niet meer de paarden verzorgen of vertroetelen en niet meer samen met anderen genieten van de gezamenlijke hobby. Zondag konden twee dames, die al vele jaren op de fjordenmange komen, een complete verrassing overhandigen vanuit alle betrokkenen bij de manege. Aangezien Fjordhest-Gard als een hobbymatige manege wordt beschouwd komt de familie Van Bon niet in aanmerking voor de beloofde vergoeding voor inkomstenderving vanuit de overheid. Er komt geen geld binnen, maar de onkosten gaan uiteraard gewoon door. Om de familie een hart onder de riem te steken en financieel te ondersteunen heeft de actie om geld bijeen te brengenonder de leerlingen het fantastische bedrag van 1600 euro opgebracht en de cheque met dat bedrag werd vol trots overhandigd.

cheque fjordenmanege hoenderloo 1

Het blijft niet bij dit bedrag, want menigeen heeft aangegeven daarbuiten zelf te nog willen schenken en dat maandelijks te blijven doen zolang de crisis voortduurt. Een hartverwarmende actie die zeer welkom is en waar de familie Van Bon dus echt “stil van werd”. Uiteraard moest er ook een foto gemaakt worden met zo'n prachtige fjordenpaard er op en die willen we de lezers van deze site ook niet onthouden.

cheque fjordenmanege hoenderloo 2