Op zondag 5 januari 2020 organiseert Het Nieuwe Initiatief (HNI) een Nieuwjaarslunch van 12.00 tot 14.00 uur in 't Dorpshuus van Hoenderloo.

Een gezellige activiteit  om elkaar in het nieuwe jaar te ontmoeten en elkaar het beste te wensen voor 2020. Dit alles onder het genot van een heerlijke lunch. Men kan zich opgeven door voor 2 januari een mailtje te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. onder vermelding van naam, adres, telefoonnummer, het aantal volwassenen en eventueel het aantal kinderen tot 12 jaar. Vermeldt hierin ook eventuele dieetwensen.

Kinderen van 0 tot 2 jaar zijn gratis, kinderen van 2 tot 12 betalen € 5 en de kosten voor oudere personen zijn € 7,50. Het verschuldigde bedrag kan overgemaakt worden op bankrekening NL 73 RABO 0336738218 ten name van de Vereniging Hoenderloos Belang onder vermelding van 'Nieuwjaarslunch'. Wilt u liever contant betalen? Doe dan een enveloppe met uw gegevens en het verschuldigde bedrag uiterlijk 2 januari in de bus bij Paul de Jongh, Krimweg 17. 

Logo Het Nieuwe Initiatief.jpeg