Wat een gezellige en geslaagde kerstmarkt gisteren in 't Dorpshuus. Het was een waar kerstparadijs die goed bezocht werd.

Buiten was het fris en guur, maar binnen was het één en al warmte en gezelligheid. De prachtige dorpskerstboom voor 't Dorpshuus stond als een kerstbaken de mensen te lokken. De bezoekers kwamen binnen via een schitterend in kleur gezette serre. Heel sfeervol. 

kerstmarkt 2019 3

De kleuren werden ook in de grote zaal doorgezet en samen met de mooi versierde en ingerichte kramen was er een heerlijke kerstsfeer ontstaan. Hulde aan de organisatie, het Oranje Comité Hoenderloo en 't Dorpshuus. Even uitrusten op één van de zitjes en genieten van het kerstgeheel en de prima muzikant, die uiteraard liedjes in de juiste sfeer speelde en zong.

kerstmarkt 2019 2

In de kramen kon men volop artikelen aanschaffen om de komende kerstdagen nog leuker te maken. Ook aan de inwendige mens was volop gedacht en er was dan ook meer dan voldoende te proeven. Uiteraard liep de kerstman ook op de kerstmarkt, iets lekkers uit te delen.

kerstmarkt 2019 1

De kerstmarkt van dit jaar was enorm geslaagd en het is te hopen dat deze traditie nog vele jaren voortgezet kan worden.Het voldoet zeker aan een behoefte en het brengt heel veel gezelligheid.