Na maanden van pittige voorbereidingen start dinsdag de toneelvoorstelling van het ASK-theater in Orpheus. De musical in Sinterklaastijd waar velen mee zijn opgegroeid. Dit jaar met een Hoenderlose in één van de hoofdrollen.

Muriëlle Mulder heeft vorig jaar auditie gedaan voor een rol in deze musical en ze kreeg die. Dit jaar wordt de musical Peter Pan gespeeld in de grote zaal van Orpheus voor bijna 10.000 bezoekers. Ze kreeg de rol van Peter Pan en dat betekende een flinke uitdaging. Ze heeft dan ook maanden geoefend om de tekst en liedjes er goed in te krijgen, maar ook zaken als vliegen, zwaardvechten e.d. moest ze zich eigen maken. 

peter pan murielle

Het ASK-theater. In 2019 al 118 jaar oud, maar nog steeds blijken veel scholen, instellingen, sponsoren, vrienden, kennissen en nog veel meer mensen deze jaarlijkse traditie zeer op prijs te stellen. Afgelopen jaren groeide het aantal bezoekers naar bijna 10.000! De doelstelling van het ASK-theater is: kinderen de gelegenheid geven tenminste 1 keer in hun jeugd met theater in een schouwburg in aanraking te laten komen. Zeer velen kunnen zich nog herinneren dat men met school naar de ASK ging, een heerlijk uitje. Woensdag gaat IKC Hei&Bos ook de musical bijwonen en dat is mogelijk gemaakt dankzij sponsoring van SPAR Mulder. 

peter pan poster

De voorstelling duurt 1 uur 50 minuten en wordt zonder pauze gespeeld.

De redactie wens Muriëlle ontzettend veel plezier toe. Drie keer op een dag de musical vetolken is een pittige uitdaging: een ochtend, middag en avondvoorstelling. Geniet er vooral van!