De doelstelling om op een ontspannen en gezellige manier samen klussen aan te pakken voor Hoenderloo is vanmorgen ruimschoots gehaald. Er zijn weer heel wat klussen aangepakt door de vrijwilligers en daarvoor grote dank!

Je hebt herfstweer en je hebt herfstweer, maar vanmorgen was het soms bar en boos herfstweer. De regen kwam geregeld met bakken uit de lucht, maar ondanks dat waren er toch heel wat mensen rond de klok van 9 naar 't Dorpshuus gekomen om deel te nemen aan de tweede DoeDag van 2019. Samen de schouders er onder zetten om bepaalde gedeeltes winterklaar te maken. Tijdens de koffie werden de taken, samengesteld door de Hoenderlose Zaken Vereniging, verdeeld en ging iedereen aan de slag. Zo werd er uiteraard weer papier geprikt in de bebouwde kom en werden banken schoongemaakt. Verder werd er op verschillende plekken in Hoenderloo flink gesnoeid, zoals bij 't Dorpshuus en bij het poortgebouw van Het Deelerwoud. Daar is veel meer zicht door gekomen en straks in het voorjaar zal alles weer mooi uitlopen.

doedag nov 2019 2

Ook werd er bij 't Dorpshuus een hek geplaatst en werden daar later beukjes langs gepoot. 

doedag nov 2019 1

Hoenderloo ziet er komende winter op een aantal plekken een stuk beter uit dankzij de inzet van de vrijwilligers die het slechte weer vanmorgen hebben getrotseerd en flink aangepakt hebben. En men zal altijd zien, op het moment dat men de gereedschappen op ging ruimen en de natte handschoenen te drogen legde werd het droog en brak zelfs de zon door. Dat was ook het moment dat de lunch klaar stond in 't Dorpshuus. Deze wordt steevast aangeboden door één van de HZV-leden en dit keer was dat M. van der Weele auto's. Die had gevraagd aan de Ruggestee om deze lunch te verzorgen en het smaakte prima.

doedag nov 2019 3

Een mooie afsluiting van een geslaagde werkmorgen en de vrijwilligers worden dan ook door de HZV ontzettend bedankt voor hun inzet.

Klik op de button hieronder voor nog wat meer foto's.

klik hier voor de fotos