Volgende week zaterdag, 28 september, is een dag om in de agenda vrij te houden en een bezoekje te plannen aan het Muziekbos in het centrum van Hoenderloo. 

 Dan vindt namelijk de vijfde Hoenderloo Fair plaats rondom het gezellige terrein van de Muziektent. Dan staan daar veel kraampjes met een zeer gevarieerd aanbod van streekproducten en een grote diversiteit aan eten en drinken. Die maken de Hoenderloo Fair de ultieme gelegenheid de Veluwe in haar beste vorm te proeven en beleven. Hoewel specialiteiten van bedrijven uit Hoenderloo en omgeving de voorkeur hebben, gaat de Hoenderloo Fair ook over grenzen wanneer iets echt niet te versmaden is.

hoenderloo fair 2018

Gedurende de dag vinden er voor jong en oud diverse activiteiten plaats, waardoor men zich geruime tijd kan vermaken op het terrein. De toegang is gratis en er is voldoende parkeergelegenheid. De Hoenderloo Fair begint om 14.00 uur en zal om 19.30 uur afgelopen zijn. 

Hoenderrit

Evenals voorgaande jaren zal de klassieke autorally ‘de HoenderRit’ weer eindigen nabij de Hoenderloo Fair. De honderden bijzondere automobielen die Hoenderloo aandoen zijn de moeite van het bekijken meer dan waard. De oldtimers zijn 25 jaar of ouder en de deelnemers vertrekken 's morgens vanuit Dronten. Ze verzamelen daar bij het Mechanisch Erfgoed Centrum om vervolgens via een fraaie route van circa 100 km naar het eindpunt in Hoenderloo te rijden. Daar zullen ze rond 16.00 uur parkeren en het publiek volop de gelegenheid geven de 'oude beestjes' te bekijken.

hoenderloo fair 2018 2

Klik op onderstaande logo's om naar de website's van het betreffende evenementen te gaan.

hoenderloo fair logo kleiner                                                                hoenderrit logo kleiner