Er loopt heel wat creatief talent rond in Hoenderloo en soms kan het werk van die mensen ergens bewonderd worden in een expositie. In dit geval werk van de Hoenderlose Hetty Spitman.

 Haar werk is al geruime tijd te bewonderen in de Hoenderlose dokterspraktijk van dokter Dieleman. 

expo hetty spitman 2

Hetty is één van de 30 deelnemers aan de expositie van Atelier Ludiek komende zaterdag (21) en zondag (22 september). Ze krijgt daar al zo'n 11 jaar les en heeft inmiddels een hoog persoonlijk niveau bereikt. Ze heeft thuis een prachtig atelier om bijna dagelijks te schilderen. Er zullen op de expositie komend weekend tekeningen, schilderijen en beelden te zien zijn. Deelnemers van Ludiek zullen ook demonstraties in hun specialiteit geven en vertellen over hun werk. Hetty Spitman hangt inmiddels al in verschillende Hoenderlose woningen, bijvoorbeeld schilderijen van dieren die ze gemaakt heeft aan de hand van een foto.

expo hetty spitman 3

De expositie vindt plaats op het terrein van Marialust, verzetsstrijderspark 10 in Apeldoorn en is op beide dagen geopend van 11.00 tot 17.00 uur. Er kan onder het genot van een kopje koffie, thee genoten worden van muziek van 't Canbesso.