Ongeveer 10 keer per jaar kan men voor een relatief laag bedrag lekker en gezellig dineren in 't Dorpshuus. Gisteravond nam Carla Schol afscheid van de leuke groep mensen en vezorgde ze het diner voor de laatste keer.

 Een flink aantal jaren heeft ze klaar gestaan om, in samenwerking met het bedrijf dat het eten verzorgd, het menu te regelen en op de avond zelf, samen met Bep v.d. Brink, alles te regelen voor de mensen die komen dineren. In verband met haar werk moet ze helaas stoppen met dit Dineren in 't Dorpshuus, waar ze altijd enorm van genoten heeft. Ze werd door de dineerders bedankt voor al haar inspanningen met fraaie bloemen en een mooie speech van Wim van Dam, één van de vaste eters..

carla schol dineren 1

Gelukkig was het niet zo'n groot probleem om een opvolgster te vinden. Eén telefoontje naar Tonny Westerveld was voldoende. Zij zal vanaf september de taken van Carla overnemen en samen met Bep v.d. Brink er voor blijven zorgen dat men maandelijks een goede en verantwoorde maaltijd kan nuttigen in 't Dorpshuus. Bep werd ook bedankt met een bos bloemen voor het afgelopen jaar en Tonny werd welkom geheten. Geeft de gezellige sfeer bij Dineren in 't Dorpshuus aan.

carla schol dineren 2