In Hoenderloo heeft men op vrijdag 6 juli een super gaaf feest kunnen vieren in het Muziekbos in het centrum van Hoenderloo. De vereniging HAJO had voor deze eerste vrijdag van juli Hoenderpop georganiseerd en de band TENX wist er een prachtig muzikaal feestje van te maken.

In de vrachtwagentrailer, door een Hoenderloër kosteloos neergezet, speelde de vijfmansformatie, die de thuishaven heeft in Duiven, een heel gevarieerd muziekrepertoire dat voor jong en oud geschikt was en dat menig voetje op de dansvloer heeft doen belanden. Het klonk als een klok en de herkenbare muziek zorgde ervoor dat het tot aan het einde om 00.00 uur een geweldig muziekfeest kon worden.

2018 hoenderpop

Met tussendoor een geweldige verrassingsact die een groot deel van de aanwezig mee wist te krijgen.

2018 hoenderpop 2

Al met al zat alles mee gisteravond: het was prachtig weer met een heerlijke temperatuur en droog (!), er was veel publiek (zeker nadat België Brazilië op het WK voetbal had verslagen) en de muziek was erg goed. Alle ingrediënten voor een mooi dorpsfeest waren aanwezig en het werd tot een super gaaf feest samen gebrouwen. HAJO was dan ook heel blij met deze prachtige avond die ze georganiseerd hadden voor het dorp Hoenderloo en al haar bezoekers! Op de link hieronder staan nog heel veel foto’s die een goed beeld geven van deze mooie avond. HAJO bedankt iedereen die aanwezig was en de sponsoren.

Fotoalbum Hoenderpop 2018