Gelukkig zitten de weersvoorspellers er in Nederland nog wel een flink naast. Gisteren tenminste wel, want het zeer slechte weer dat er zou komen op Koningsdag kwam er gelukkig niet. Af en toe een klein buitje, maar de prachtige tent die het Hoenderlose Oranje Comité er had neergezet bood ruimschoots onderdak. Zelfs bij de kinderspelletjes waarbij het immens druk was.

 koningsdag 1

Het was een mooi gezicht, het Muziekbos zo gevuld met de tent en de grote opblaasbare spelletjes voor de kinderen zoals een springkussen, een rodeostier en een heuse klimtoren. Heel veel kinderen uit Hoenderloo en waarschijnlijk onder andere vanuit de vakantieparken in het dorp, hebben zich geweldig kunnen uitleven. Helemaal de top van de klimtoren bereiken of proberen op de wilde stier te blijven zitten. Lastig genoeg!

koningsdag 2

De ouders konden van hun kinderen genieten en daarnaast een hapje en een drankje nemen. Er waren verschillende aanbieders van een culinair hoogstandje en zo kon men zich geruime tijd vermaken in het Hoenderlose Muziekbos.

koningsdag 3

Nadat Mik en Mak nog met de kinderen een aantal dansjes hadden gedaan en de prijsuitreiking van de kinderspelletjes waren geweest, kon het feest voor de volwassenen losbarsten en dat deed het ook volop. Het trio Remixx

koningsdag 4

en Party Harry

koningsdag 5

zorgden voor heerlijke feestmuziek en zo kon Koningsdag 2019 in Hoenderloo uitgroeien tot een topfeest. Vrijwilligers van Oranje Comité Hoenderloo, super bedankt hiervoor.

Klik op onderstaande blok om een heleboel foto's van Koningsdag 2019 in Hoenderloo te bekijken en nog even na te genieten.

klik hier fotos koningsdag